viernes, 6 de octubre de 2023

MENTIDES CRIMINALS

 

 Governs que declaran la guerra a altres governs. Mentre la gent més humil i treballadora es assassinada per la cara. Papas de Roma fent discursos de pau i de merda, mentre sacerdots i bisbes s'embutxaquen diners a cabaços i violen a nens innocents. I això que se suposa que creuen en Déu, i fant el bé.

 Presidents d'arreu del món es reuneixen i negocien. Es fan la foto ficials. Somriuen i beuen luxoses aigües minerals (amb dos dits de ginebra, clar), mentre la gent més anònima lliuta, treballa per quatre quartos. Es sacrifacada per interessos econòmics, dictats pel Banc Mundial.

  Israelis i Palestins s'assessinen entre sí. No paren. Qui té raó? Potser els menys favorables. Els que no son recolzats pels més poderosos. Ai las! La història de sempre. Ningú és vol posar d'acord! Perquè? No sé sap... Diners, poder, a veure qui la té més gran... En nom d'Alà, Jesús, Moisés, la banca de EEUU, a veure qui és més cabró i assassí...

  QUIN MÓN DE MERDA!!!!!

 Continents sencers que ja son camps de batalla, infants desnutrits per la fam... Grans espais on també s'amontonen la porqueria que genera el consumisme més bèstia del resta del  món.

  És la història de sempre. Les enveges, els diners, l'egoïsme... Impera la hipocresía. Tot és mentida. Podrida mentida. Mentides criminals que naveguen per les xarxes, mentides criminals que fan girar aquest món que ja no sap on va.

¿Tan díficil és viure i deixar viure? ¿Amb tolerància, amor, genorositat i bons aliments? Si aquesta vida son dos dies ben mira't...


Dani T. D. 6/10/2023

No hay comentarios:

Publicar un comentario

POSIT

Augmenta la tecnologia, y dismuyen las neuronas... Diari secret. 2024