martes, 10 de octubre de 2023

CONVERSES NO OFICIALS (i per sort!)

  Son les 9 del vespre. Manel i Robert son al bar Miracles. Allà es reuneixen quasi cada divendres a beure cervesa i a xerrar de la vida en general o capità coronel. Son amics del barri de Santa Eulàlia de tota la vida. Companys de barra de bar i confesions vàriades.

Manel.-I que nen, como ves la situación política?

Robert.-Doncs dóna la sensació que más de lo mismo. Però  ningú segeix fent política en este pais o, invent de país.

Manel.-Ahora me he perdido.

Robert.-Doncs que ningún polític parla de crear llocs de treball de qualitat, de fer una sanitat millor, de fer un plà d'educació bó i de qualitat i que no es toqui (al menys per uns anys), de fer més per la cultura. No diuen res, o molt poc, sobre quines mesures pensen fer sobre el clima climàtic que escolta és un tema greu que ja està aquí...

Manel.-Es verdad tio Y todavía están con lo del referendúm. Hóstias, han calentao a la gente, pues que ahora dejen votar de una vez. Yo, de entrada, votaría que no a la indipendencia, auque la España que proponen ellos (incluidos los socialistas) ya me da un poco de asco la veritat. ¿Por que no se apuesta por un país que respete sus diferentes hablas y culturas? Que no sea básicamente Madrid, Andalucia y poca cosa más... Y ya de paso hacer un referéndum de si monarquía o república. ¡Y que se vayan al carajo los Borbones de una puta vez! Total, los volvió a poner Franco, ese criminal dictador que nos retraso unos cuarenta años o siglos, según el punt de vista, clar.

  Fan els primers glops del vespre. La cosa promet com sempre. L'alcohol comença a barrejar-se amb la sangs. Aquesta puja al cervell. Els pensaments van més lleugers i no busquen filtre. 

Robert.-Tens tota la rao. D'entrada jo no era endependentista, però es que ja fa massa pudor l'Estat Español dels collons! Amb el seu rei dels pabrOts, que d'acord sap parlar anglès però coi... la monarquia és una reliquia que ja està més que podrida. En el fons, si et dic la veritat a mi m'importa tres collons de mico ser Espanyol, català o mongol..Que cadascú sigui com li surti de l'ànima. La vida és molt breu per pedre el temps amb tonteries... Visca l'Anarquia! Però el que m'emprenya és que estem on estem amb aquest tema per culpa dels polítcs, principalment del PP. que no van saber resoldre la situació. Perquè si anem a mirar Catalunya té totes les carectarístiques per ser un país. Té un idioma,  una història, una bandera, fuets, cava, i els seus corruptes tu. Que també és important, no creus?

  Els dos amics van esclatar a riure. Van buidar les copes, i van demanar dos birres més.

Manel.-És verdad tio. Y los que empezaron todo esto son los político que son unos mierda, que no tienen ni idea de hacer política. Están en política para ganar pasta y enredar al personal. I nosaltres som uns idiotes que ens ho creiem tot, les seguimos votando como zombies. Claro, que de los sistema, la democracia, es el menos cabrón. Pero sigue siendo un sistema cabrón.

 Y ahí siguen insultándose y peleándose como niñatos en el Congreso de las Dis-putas. En lugar de hacer política. Pues sabes que te digo que ya no voto más. ¡VIVA LA ANARQUÍA! A BEBER, A BAILAR,  A LEER, A PELARSELA Y A REÍR HASTA EL FINAL, que a este paso nos vamos todos al carajo, COLLONS!!!

Robert-. I sino mira Rusia, mira Ukranía, mira Irsael, mira Palestina, mira México, mira Birmania, mira la Mina, mira Colombia, mira er Papa que hecho polvo está... ..Estem bojos. Nen, l'èsser humà és l'animal més fill de puta i egoïsta de tot els animals. En la proper vida serè un monobo, em dedicaré només a jugar, menjar, dormir, llegir, escoltar a The Clash i a gaudir fins que la mort em digui prou. Total la vida és tan gilipolla i breu...

 I els dos amic, com cada divendres, no van parar de riure, parlar i beure. I el demés son punyetes.


Dani T. D. 10/10/2023

No hay comentarios:

Publicar un comentario

POSIT

Augmenta la tecnologia, y dismuyen las neuronas... Diari secret. 2024