jueves, 27 de enero de 2022

CIVILITZAT I EFECTIU

      Sovint els dies li semblen el mateix dia. Però no son el mateix dia, entre d'altres coses perquè els dilluns fan olor a presses i maduixes cansades, els dimarts solen pentinar-se amb la ratlla al mig i son timíds a l'hora de demanar una enèsima copa de cava i un sonet d'en Petrarca, els dimecres acostumen a omplir les pàgines dels diàris amb una notícia realment impactant, els dijous naufraguen en un mar de petons embolicats en paper celofan, els divendres fant una mica de panxa i van el gimnàs de sota de casa, els dissabtes van al super a comprar un litre d'oxigen, i els diumenges es calcen unes botes de pell de ministre de cultura i van a comprondre poemes i cançons al Parc de Monjuïc.

 Això no vol dir que la rutina no hi sigui, i no imposi les seves directrius. Doncs, una mica de rutina és necessària per emmarcar els moviments de la vida diària.

    Acabada aquesta reflexió, agafa el barret i l'abric i se'n va camí de l'estació. Des d'allà un tren el durà a un lloc esplèndid (una mena de discreta terra promesa) ple de persones com ell que romanen assegudes unes nou hores davant d'un sol elèctric i passen l'estona fent veure que es realitzen i son moderadament felices de pertanyer a un món cada vegada més civivilitzat i efectiu.


Dani T. D. 27/1/2020

No hay comentarios:

Publicar un comentario

COMO UN INSECTO IDIOTA

 Me muero desde  el primer dia, me muero mientras  archivo el corazón, me muero cuando voy de viaje, me muero de placer entre tus brazos. Me...