martes, 12 de junio de 2018

LA CAPACITAT DE LES PARTICULES

Resultado de imagen de besos con lengu  A vegades, quan estima a la seva esposa en les matinades del dissabte, es pren el seu temps. Y en el viatge cap a l'orgasme més extesiat, aprofita i reflexiona sobre la física quàntica. En Gerard ignora completament la causa d'aquest fenòmen, però a l'home ja li va bé, doncs quan a la fi s'en va dins la Margarida, experimenta un plaer quàntic i molt rebelador..
  Per la seva part, a la Margarida, ja li va bé que el seu espós s'entrentigui una mica més del que es habitual en el gronxarse entre les seves cames. Creu que ha guanyat en el ritual de les carícies, els petons i les mossegadetes, encara que ha perdut en agilitat viril. Durant l'estona eròtica, aprofita i pensa en el seu nou amant: un home més jove que ella, que té un art especial a l'hora de saber tocar el punt just (G o H, què més dóna) i fer moure la llengua per tots el racons de la Margarida, encara que no sàpiga qui coi és la Margaritte Duras

  La física quàntica per en Gerard, s'ha convertit  en en espècie de talismà. L'home, lluny de tenir una ment científica, sap que un està fet  essencialment d'àtoms. Que aquest àtoms, a la vegada, estàn fets de particules. Les particules són invisibles i van a tota velocitat recoren l'espai i la fugacitat del temps que compon tot espontani espai. En Gerad intueix també una mateixa particula pot estar a diversos punts de l'univers a la vegada.
  Sovint està convençut que a voltes sent els crits de plaer de la Margarida des de la més llunyana distància, sobretot quan està en la cambra d'un hotel dins el sistema planatari de l'Eulàlia, l'imformàtica de la gestoria, on ja fa més de vint anys treballa, mentre li clica l'enter per enèssima vegada.

Dani Torralba Devesa, 12/6/2018

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Y NO TENGO CABEZA

       Me duele la cabeza y no tengo cabeza, escribo estos versos y no soy poeta. Me levanto y me visto pero estoy bien muerto, no paro de s...