martes, 5 de junio de 2018

PLATGES DAURADES

Resultado de imagen de wittgensteinEl món està fet amb paraules. La paraula és la matèria prima del llenguantge. Un coneix el món a mida que coneix i domina, en certa manera (?), el llenguatge, tal com va dir Wittginstein.

 Pensem perquè parlem, i potser parlem per no sentir-nos  tan sols encara que mai diguem res francament interessant.
  Tard o d'hora un acaba comprobant que la vida, aquesta vida, no deixa de ser tot un misteri. No sé quin sentit te tot això, però a l'hora de la veritat què importa?
 Un ha de viure fins al darre alè, sense preocupar-se massa per res. Viure no deixa de ser un verb divertit i coratjós com morir, estimar o somniar (ben despert!).
L'ésser humà, a través del llenguatge, es va invantar, entre altres coses, a Déu (i malauradament també a Trump). Déu es com un un empleat d'una casa d'assegurances. En principi vetlla pel nostre destí, i a la llarga no serveix absolutament per re.

Tot Destí és un altre mot, que ben mirat tard o d'hora serà borrat per les onades que acaronen les voreres de la platja daurada de la il.lusió més bella i oblidada..... 

Dani T. D. 5/6/2018

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Y NO TENGO CABEZA

       Me duele la cabeza y no tengo cabeza, escribo estos versos y no soy poeta. Me levanto y me visto pero estoy bien muerto, no paro de s...