lunes, 27 de julio de 2020

SÓC UNA BONA PERSONA???

Maguila Gorila / Magilla Gorilla / Hanna Barbera / Hanna Barberá ...  Diu que és una bona persona. Al menys ho ha dit unes vint vegades al llarg de l'entrevista, "què quedi clAr". Diu que ho tornaria a fer. Que si l'han tencat a la grallola, alguna cosa falla en el camp de la justicia, perquè ell és una bona persona. La gent que l'envolta l'estima amb especial devoció, perquè precisament és un troÇ de pa (no se sap si pa dur o recent fet). 
  S'explica amb un lleguatge clar i entenedor, es nota que és un home més que llegit. Mentre repeteix per enèsima vegada que: Jo sóc una bona persona.
  L'espectador que segueix amb especial atenció aquella entrevista, en un moment donat, es pregunta si ell és una bona persona. Home, procuro que sí. Però mai s'està segur del tot. A més en el fons què vol dir ser una bona persona? I jo qué sé...potser és que et tanquin finalment a la presó perquè t'hagis saltat per la cara una miqueta la llei precisament perquè ets una bona persona. I si a més de ser una bona persona, un és d'esquerres (però amb masura, no sigui que vingui el Diable), un bon catòlic i expert alpinista, ja tindrà, per descomptat, ben guanyat un lloc al cel. Encara que s'hagi saltat una miquetaaa (tan sols un 3 per cent) la llei. La llei, no sempre justa.  Per això estant els bons polítics, per fer unes bones lleis perquè la societat sigui més just i democràtic. Però això ja seria massa per segons quines persones, sobretot les que saben que son bones persones, abans de polítics, periodistes o fins i tot professionals xorissos casolans.

Dani T.D. 27/7/2020

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SOSPECHOSAS INTELIGENCIAS

 Se sospecha que antes  de la inteligencia artificial  ya había  inteligencia artificial. Dani Torrat, 2024