viernes, 3 de julio de 2020

PARAULES MÉS, PARAULES MENYS

El gran invento de la paraula | Aqui Catalunha
  Paraules primes, paraules gruixudes, paraules per comprendre el món i paraules també per no compendre'l gens ni mica. Aquest món que és tan sols la prolongació de la mortal ficció que viu en cadascú de nosaltres. 
  Paraules que curen la suposada enfermetat desenvolupada per l'existència més lògica dins del caos més universal.
  Paraules que están formada per lletres. I aquestes lletres son àtoms. Cel.lules que no paren de ballugar-se d'un costat a l'altre. Les lletres poden agafar grans velocitats i a travessar l'espai en dèssimes de segon.
  Les lletres, quan es van començar a ajuntar, van crear paraules. I a la vegada, aquestes paraules van començar a crear oracions, textos, versos, proses, poemes, contes, novel.les… 
  En el fons, tots nosaltres no som més que conjunts de paraules que caminen entre altres mots i preposicions. Paraules que engendren  altres praules nascudes en el regne del silenci més creatiu i generós.
   El silenci també està fet de paraules. Paraules sense so que reflexionen sense pressa, perdent la por a descubrir que hi ha darrera de cada gest, de cada mirada, de cada paraula, de cada silenci, de cada res.
  Res és també una paraula. Una paraula immensament potent que pot, en un momoment donat, dinamitar tot un món, per exemple. O tot un tot. Sovint son les paraules les que fan posible tot i res.


Dani T. D. 3/7/2020

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ASQUEROSO SISTEMA

                Yo ya no voto, sólo se presentan  políticos... ¡¡¡QUÉ ASCO!!! Dani, er pirata