miércoles, 29 de julio de 2020

FANTASMES SALVADORS DE LA PATRIA

Yoda - Wikipedia, la enciclopedia libre  S'omplen la boca parlant de democràcia. Diuen que estàn treballant per portar al país cap a la llibertat. No han fet cap delicte, no s'han saltat cap llei. Els extranya que encara estiguin a la presó. Si total, van fer el que deia el poble (segons ells, és clar). 
  És creuen els nous salvadors de la pÀtria. Els elegits. Són hereus d'aquell gran profeta que ho va iniciar tot, i sense demanar res a canvi. Sempre han tinguT ben clar que l'enemic és molt dolent, esquerp i li fa pudor la boca i els peus.

  I sí, potser tenen les seves raons. Potser ja no haurien d'estar a la grallola. Potser el terriotori que defensen és un país, amb la seva llegua, historia, bandera, televisió, i autoritat suficient per censurar als que no siguis uns bon nacionalistes.
  Encara que, si algún dia aconseguíssin als seus propòsits, aquest país a la fi seria lliure? Seria plenament democràtic? Seria certament una sana república? O tan sols seria un país fet a la mida als seus interessos bancaris d'aquests heroïs i salvadors de la pàtria? 

 Al cap i a la fi, un estat més putejant als habitants més vulnerables i míserables.

 No deixen de ser uns fantasmes com de tants, que volen engrandir les seves butxaques i els seus egos. Son clavadets al seu enemic. Enlloc de fer política i mirant per les autèntiques  necessitats de la gent dels carrers del seu país.
Ah, visca el Barça!!! Er furbor que nunca farte...I la moreneta, per descomptat. 
     
Dani T. D. 29/7/2020

No hay comentarios:

Publicar un comentario

POSIT

Augmenta la tecnologia, y dismuyen las neuronas... Diari secret. 2024