lunes, 29 de julio de 2024

TEMPESTES INESPERADES


  A vegades, no se sap ben bé el perquè, la situació es decontrola.

Un, d'entrada, no s'enfada mai. Però arriba una determinada situació que no comprèn, no troba sortida i s'enfada. I s'enfada malament. Cops de porta, cops a la taula, algún que altre insult, o descalificació al contrincant. El contricant que és un familiar, un intimim enemic o fins i tot un amic de tota la vida. En aquell moment un surt fora de sí. El món, el seu món s'en va a n'orris. La vida s'esquerda, L'estat anímic es desborda. 

  Un no s'enfada mai, i tracta de que així sigui, però a voltes el destí, que és un cabró, ens posa a prova. Arribats aquest punt què fer?

Potser, abans que re, respirar fons, comptar fins a cent a mil, anar a fer un tomb, beure una copa, no fer-se gaire cas, passar pàgina, fer-se una palla, parlar sense alçar la veu, posar-se a veure la Vida de Bryan...

Encara que, un és humà i també a de permetre´s (encara que sigui desgradable) que passin aquest tempestes que  alteren els ànims i els nervis.

  En el fons, un tan sols aspira a ser una bona persona, però això no vol dir que li hagin de prendre el pél.

 Al cap i a la fi la vida és rara, breu (encara que per moments ea fa llarga) i no té gaire sentit.

Ja, la convivència amb un mateix no és senzilla, i amb els demés...

  I és que a voltes, encara que un cregui que tingui raó, ha de saber reconduïr la situació. Enriure´s de tot plegat.  

  Total, res té massa sentit...


Diari íntim 29/7/2024

No hay comentarios:

Publicar un comentario

AQUESTA FRAGILITAT

      Aquesta fragilitat de la vida que, a l 'hora de la veritat,      és la que em dóna coratge. Coratge per avançar, coratge per plant...