viernes, 17 de diciembre de 2021

QUE COI ÉS EL RES?

Así fue el Big Bang Diuen que abans del Big-Bang no hi havia res. Res de res. Però que és res? Què és la buidor? Es pot imaginar la no-matèria? Es possible, però això suposaria un tipus de no-preparacíó, vaja això crec jo.

Perquè el res pot ser una cosa molt seria. Es podria dir que el res és l'essència de tot. Imaginar el res és francament dífícil, o pel contrari, un pla de de vida. Potser és l'única ocupació realment intel.lectual i existencial en que podem aspirar.

 Estem fet de matèria estel.lar. Es podria dir que som com estel caiguts. Per molta informació i dades que anem adquirint dia dia rera dia, no tenim ni idea què hi fem en aquest racó de l'univers. Tractem d'explicar-nos aquest misteri, però sempre s'ens escapa de la punta del dits.

  Aquest viatge que és la vida, potser és massa breu per conèxer veritablent què és tot això. Tot plegat, estem envoltats de misteri, començant per nosaltres mateixos.

  Potser per començar a desxifrar el misteri de l'univers i de la vida. caldra obrir els ulls en tot moment. I deixar que ens penetri la llum sense cap filtre ni cap mena de perjudici aprés -o représ-  en alguna dada mal ingerida des de l'opinió o la tendència més oficial o de moda. Ja que res és massa clar, i potser precisament és aquest l'encant de la vida i de l'univers.


Dani T. D. 17/12/2021



No hay comentarios:

Publicar un comentario

SOSPECHOSAS INTELIGENCIAS

 Se sospecha que antes  de la inteligencia artificial  ya había  inteligencia artificial. Dani Torrat, 2024