lunes, 27 de abril de 2015

¡GRACIAS QUERIDO RAFAEL ALVAREZ "EL BRUJO"!

  Ahir diumenge vaig anar  a veure al Rafael Alvarez "El Brujo" al teatre Condal de Barcelona, interpretan El Lazarillo de Tormes, amb text del gran Fernando Fernan Gomez. ¿Què dir? Tota una experiència divina. No tinc paraules. El Brujo és un animal de teatre, un poeta del dir damunt d'un escenari, un joglar, un mag. S'ha de veure aquest gran actor. Contemplar el seu art, que és molt gran i generós. Gaudir i apendre. El Lazarillo de Tormes és un text que s'ha de llegir, els clàssic sempre estàn d'actualitat. Aquest text anònim ans recorda que la mediocritat més humana, i que tot plegat hem de ser valents i viure amb coratge i certa alegria fina al final. I per últim recordar que la adapatació d'aquest text al teatre és del Fernan Gomez, un altre animal del teatre (encara que no li agradés massa actuar en públic)
En temps de materialisme imbècil, de crisis mediocre, de xoriços que son els heroIs del capitalisme més fatxa, de idiotes millonaris que es dediquen només a anar a darrera d'una esfera, El Lazarillo de Tormes està més d'actualitat que mai!!!!!!!!!!!!!!!!

I què més?

A sí gracias Rafael Alvarez "El Brujo", gracias por recordar que hay que vivir sintiendo la mágia de la vida en des de cada latido.  Gracias juglar del siglo XIX, te quiero!

I com deia Shakespeare "El món és un gran teatre".

Dani Torralba, 27/4/2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL NOTARIO DE TURNO

 Cuando los criminales  se profesionalizan y se hacen con el poder, cuando ya se confunde democracia con demagogia, y su paradoja con verdad...