jueves, 21 de noviembre de 2019

AMOR DE PARE

Resultado de imaxes para mossos antidisturbios  Ja havia arribat l'hora de treure la porra i començar a dispersar al personal allí present.
 La majoria dels manifestants eran practicament adolescents o jubibilats que ja no s'aguantaven ni els pets ni els rots.
-Òndia, sembla que trona.

 Jovencils que ara estaven rabiosos i encesos amb tot el que es creuava al seu pas. Alguns, ja feia estona, que havien começat a llençar pedres i demés objectes a la poli. Fins i tot un grupet de quatre xavals amb la cara ben tapada havien pres foc a uns contanidors. 
  Jaume, dins de l'uniforme d'un antidisturbi, alçà a la fi al braç on empunyava la porra i quan estava a punt de fer el primer cop, es va trobar amb la cara del seu propi fill, un adolescent amb la sang bullint amunt i avall del seu cos. De sobte es va aturar el temps. En Jaume es va apujar el parabrisa del casc, el seu fill el va reconèixer.
-Però es pot saber que hi fas aquí Roger? No hauries d'estudiar per l'exament de Kant que tens dilluns?
-Sí, però es veu que han suspés totes classes fins d'aquí jo que sé... A sobre la profe de filosofía està de baixa, i ha vingut un substitut que en lloc de parlar de Kant, ens ha posat un cd. del Cant dels Ocells, un  muermo que et cagues!!
-Ja ho pots ben dir, i això que en Pau Casal era un gran músic
-I tant

  Aquell pare va fer un senyor sospir, mentre interiorment recordava que ell també havia sigut un adolescent, i que aquesta etapa es realment molt cabrona. 
-Bé, fill ves en compte. I no prenguis mal. Ah, i no arribis massa tard a casa que la teva mare pateix
-Tranquil papa, i perdona.
-Perdona per què?
-No, per haver vingut a aquesta manifestació que en el fons no sé exactament perquè és
-Tranquil. Ho entenc, jo també vaig tenir la teva edat. Apa, passa cap aquí, i passa-t'ho bé. I si llences alguna pedra que no sigui gaire gran, d'acord Oriol?
-D'acord. Apa adéu papa
-Adeu fill.

  Cadascú va seguir el seu destí. El pare es va posar bé el casc i va seguir la seva tasca d'antidisturbi. I el fill va seguir obrint-se pas en aquesta vida tan rara com màgica.

Dani T.D. 2/11/2019

No hay comentarios:

Publicar un comentario

POSIT

Augmenta la tecnologia, y dismuyen las neuronas... Diari secret. 2024