viernes, 20 de mayo de 2016

MENYS BANDERES I FUTBOL I MÉS CULTURA!

  No m'interessa gens ni el futbol, ni les banderes, les dues coses em fant badallar fins l'avorriment a parts iguals. Son dos coses molts diferents, això sí. Sovint es barregen per interessos o jo qué sé que hi ha al darrera, si hi ha alguna cosa, és clar. A part d'això què més dona si porten banderes dels colors que siguin a un partit de futbol. Se suposa que estem dins d'una democràcia, i una democràcia està formada per gent molt diferent entre sí, per idiologies divers fins i tot diferents patriotismes.
  D'acord que un estadi de futbol no és el lloc més idoni per revincar segons què. Un partit de futbol és esport, res més. Però tampoc passa res si hi ha banderes. A més les institucions, els dirigents polítics  i jutges deurien de donar ejemple. Deixar llibertat, fer la vista grossa que hi han coses molt més importats a fer.

El que fa falta és molta molta més cultura. Menys banderes, menys futbol y més llibres, teatre, cinema, música en directe, passió i molt bon sentit de l'humor. Tot el demés son ximpleries que no condueixen a enlloc!

Dani Torralba i Devesa, 20/5/2016

1 comentario:

  1. tiet m´han encantat les teves paraules i que sàpigues que ja tens una mini seguidora
    lara

    ResponderEliminar

¡¡¡VISCA ISTANBUL!!!

        A QUIN FANTASMA  I XORIÇO  (professional i català) VOTAR???? (Català, Espanyol o Mongol, si ets un humil  o miserable treballador et...