lunes, 18 de marzo de 2019

PREGUNTES DE MÚLTIPLES DIMENCIONS

Resultado de imaxes para electrons
   És posible estar a dos llocs alhora?
Sí, és possible. Encara que primer s'hauria de veure si un està sempre on vol estar, si es que està en veritat en algún indret, població i habitació (que això potser donaria per una dotzena de volums, o tot el contrari que també podria ser).

De fet se suposa que un (o una) ocupa un espai. Un cos amb una massa x. Una massa composta essencialment d'àtoms. I aquests àtoms, diminuts sistemes solars, estàn envoltats d'electrons dansasaires (de l'escola rusa Putinova). Electrons veloços que poden estar a molts llocs a l'hora (com Déu, les màquines de coca-cola o l'administració dels EEUU). Bé, més o menys.
Els electrons son particules independents, que entren i surten dels àtoms i dels diferents cossos d'aquest univers. Agafant avions, trens, metros, vaixells, orgasmes múltiples... Canvien de sistemes atòmics. Estàn a dos o tres mons paral.lels (o per idiotes que també podria ser).
  De fet estem a molts llocs al'hora, però ho ignorem completament.
Però ignorem tantes coses....
Per batllar aquesta ignorància ens inventem constantment davant del nostre propi mirall i, per extenció, del decorat del món. I alhora anem inventant la nostra pròpia trajectòria més vital i/o atzarosa, davant de l'evidència que, no és més que  la genorisitat que ens ofereix l'espai més infinit i fugaç, maquinem tota mena d'excuses que conformen un relat que simuli certa coharencia,
vers al misteri més perceptible. I de fet mai arribem a conèixer practricament res, començant i acabant per la mentida d'arribar a ser nosaltres mateixos.

Davant d'això el més sensat que es pot fer, davant de qualsevol perplexitat, es posar-se al sevei dels propis electrons, ells si que saben el que es fant. Ells si  que han recorregut els diferents universos de punta a punta. Ells si que saben riure de tot començant per ells mateixos. Ells si que son ben lliure sense donar explicacions a ningú, absolutament ningú.


Per tot això, i d'altres coses que m'he deixat sobre la taula,
un pot estar a dos, tres i mil llocs alhora i no tornar-se del revés, tertulià,  polític...o qui sap...



Dani T.D. 18/3/2019

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡¡¡VISCA ISTANBUL!!!

        A QUIN FANTASMA  I XORIÇO  (professional i català) VOTAR???? (Català, Espanyol o Mongol, si ets un humil  o miserable treballador et...