martes, 11 de abril de 2017

PERILLA EL SENTIT DE L'HUMOR????????????

  D'un temps cap aquí un va notant que manca sentit de l'humor, en molts aspectes. Que segons quina conya, l'assossiació X de seguida et denuncia. Anem cap enrera? Segurament. Si tot continua en aquesta tendència en comptes de el congreso de los Diputados, es dirà El Cangrejo de los Imputados. I es que quin país 10 nidó! Encara es molesten que es faci segons quins ecudits. El passat encara no només no està resolt sino que com el títol d'una famosa novel.la de l'época "la sombra de Franco es alargada". Si us plau, que estem en una democracia, o això se suposa. Ja que em molts aspectes sembla que no.
  Per un país tenir sentit de l'humor és bàsic. Es senyal de que els seus governants i ciutadans viuen amb plena intel.ligència.. Clar, que el sentit de l'humor sempre comença per un mateix. A mi em sembla que es pot fer broma de tot, amb certa el.legància és clar. En el fons, res es sagrat. O tothom és sagrat, no se si m'explico. A la fi tothom s'acaba morint, una dada que hauríem de recordar més sovint. I com diuen els orientals: Un dia no rigut, és un dia perdut.
  Gent com Buenafuenta, el Gran Woyoming o el sempre anyorat Pepe Rubines fan possible que encara es pugui respirar cert rastre de  vida inteligent i saludable. Si volen un país progresista que es deixint de denuncies inùtils. Independitzin el poder jurídic d'una vegada i per totes, i posin a gent que sàpiga governar. Tan ser políticament correcte també alimenta un estat repressiu.
  No sóc nacionalista. No sé que és sentir-se ni Espayol, ni Català, les banderes em produeixen orticaria (tret de la pirata) .Crec que tota història es discutible depén de qui l'expliqui o/i la manipuli. Però això crec que saber història és molt interessant, com saber qualsevol cosa. Però a vegades un es planteja seriosament que eL deixin viure en PAU! en aquesta República Dels Riures Saludables!

VISCA POLONIA!!!!!!!!!!!!!
Dani Torralba i Devesa, 11/4/2017


 Resultado de imagen de harpo marxResultado de imagen de buenafuente carrero blanco

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡¡¡VISCA ISTANBUL!!!

        A QUIN FANTASMA  I XORIÇO  (professional i català) VOTAR???? (Català, Espanyol o Mongol, si ets un humil  o miserable treballador et...