miércoles, 30 de septiembre de 2015

RAONS DE LES VAQUES BANQUERES

  Si vull puc comprar un paraigües exclusivament per ballar o per anar el cinema, plogui o faci sol.
 D'entrada Els objectes tenen el seu ús concret, però això és un engany DE D'UN bon principi.
¿Qui diu que un és fa gran i madura? Bé, sí, però tampoc és del toT cert, certes drogues sociològiques i contraindicades també ens ajuden.  I molt. I massa....

Som segons les nostres conviccions i crences. Però totes les conviccions i creences poden estar equivocades des d'un principi. De fet estàn equivocadiSSSSSSSSSSSSSimes!
Vivim la nostra idea de vida
però aquesta idea només és AIXÒ, una idea o com a poc dues, Després les idees estan fetes de paraules, tot tipus de paraules: primes, gruixudes, fines, dissecades, aragones, reals, ficticies.
¿Què vull dir amb això?
D'entrada moltes coses                                    i també vull dir res, ABSOLUTAMENT RES!!!!!!!!!!

El que m'agrada és jugar amb les paraules. Jugant amb les paraules faig moure la suposada realitat i, de pas puc moure aquest món I LA RESTAAAAAA DELS PLAAAAAANEEEETTTTTEEEEEES! I estrelles!
I ventiladors a pedalssssssssssssss!
lA REALITAT sempre es suposa. perquè ¿què entem per realitat?
A part és que hi han moltes, milers de realitats que constanment ens neixen, i ens moren. En imaginen, ens somnien, ens desitgen com éssers insectes que volen al voltant d'un vidre. Aquest vidre és infinit i a través d'ell traspuen colors. Colors que tendrament (encara que a vegades també bastant cruelment) en orienten cap la ficció de les nostres propies passes que camin cap a l'anhel escullit  o, no escullit.

I en això el TEMPS que s'assembla molt amb la paraula FEMS:

pERQUÈ ¿Què és el temps?

Una ficció que s'enreda en l'alteració de la memòria projectada cap un futur que té els mitjons absolutament trencats.

En fi...Fins un altre estimats seguidors del més neuròtic vent i de les coses que no son els que son com els bisbes o els paraigüen entesos en tot tipus de rotllos sortits de la garganta ximple de tot polític anacrÒnic..

Dani Torralba 30/9/2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡¡¡VISCA ISTANBUL!!!

        A QUIN FANTASMA  I XORIÇO  (professional i català) VOTAR???? (Català, Espanyol o Mongol, si ets un humil  o miserable treballador et...