jueves, 25 de mayo de 2017

SENTIT O NO

  La vida no té massa sentit però és suportable. Això, més o menys, és el que diu Cioran entre els seus aforismes. Un pot està d'acord o no. El que és interessant és que no deixa indiferent. El que està clar és que cadascú acaba fent-se amb un sentit. Tot és relatiu, hi ha qui es treu la vida perquè no troba cap sentit en viure més. Però també no trobar cap sentit, també és un alicient per viure plenament. Ja que un què fa aquí? No deixa de ser un misteri que tampoc, en el fons, té massa importància.
  Particularment a mida que em faig gran entenc menys coses. Crec que s'hauria de viure diàriment com si fos el darrer dia. De fet cada dia és el darrer. O no? Només cal engegar la tele i fer un cop d'ull i comprovar que quasi tot és mentida, començant per la mentida de la veritat. O la veritat de les mentides.
  Una de les poques coses que tinc clares és que no hi ha que prendre's res, absoluntament res, seriosament, començant per un mateix. Total, un s'acaba morint. I la mort pot venir en qualsevol moment. Un moment, que truquen a la porta. Hòsties, em costa respirar! I m'estic pixant!!.  Bé, a reveure, ja ens veurem.
O no.

      Resultado de imagen de la vida no tiene ningún sentido cioran


Dani Torralba i Devesa, 25/5/2017

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡¡¡VISCA ISTANBUL!!!

        A QUIN FANTASMA  I XORIÇO  (professional i català) VOTAR???? (Català, Espanyol o Mongol, si ets un humil  o miserable treballador et...