jueves, 25 de diciembre de 2014

UN NADAL MES (un altre pet a la cara)

  Un any més nadal, la gent es torna, ens tornem, més imbècil del que és normal. Perquè és clar tanta felicitat concentrada en pocs dies, no serà sospitosa? No farà mal a les rebaixes de gener? Jo qué sé, no sóc metge i menys economista. Tampoc sóc creien. No crec en cap Déu., Penso que, com deia el primer marit de la Gala (un poeta en majuscules) que: Hi ha altres mons, però estàn en aquest. Penso més aviat, vaja, estic del tot convençut, que si existeix déu aquest deu ser idiota profund. És ha dir un pallo com nosaltres.
   El que vull dir amb això és que ja n'hi ha prou que es prenin el pél. El Nadal és xulo perquè és festa  i no tens que anar a la puta oficina dels pabrots i prou. Bé, potser també perquè hi ha vermut negre i turró però i?...
Avui en dia durant tot l'any si vols pots menjar turró i beure vermut negre fins a caure malalat. 

  Clar, que tampoc es qüestió de quan arriben aquestes dates "tan señalades" de declarar la guerra contra totohom i totadon. Exemple:
-Bon nadal!
-Bon nadal? Aixó tu. Me cago en la teva puta mare, cabró!
Tampoc és això. O si?

  Però si que demanaria una mica de humanitat. Que no enS tiren més pets en plena la cara. És Nadal, d'acord. Qui creigui amb aquestes coses, molt bé, que es feliciti a sí mateix i els seus. Però que ens deixin en pau els rars, els que no volem celebrar res, als ateus que creiem en l'alegria de viure perqué sí.  I si hi ha una vida més enllà, doncs la veritat, quina mandra!
Per cert bon nadal capullos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Hòsties m'he tornat a quedar sense vermut negre!!!!!!!!!!!!)

Dani Torralba, 25/12/2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡¡¡VISCA ISTANBUL!!!

        A QUIN FANTASMA  I XORIÇO  (professional i català) VOTAR???? (Català, Espanyol o Mongol, si ets un humil  o miserable treballador et...