domingo, 1 de octubre de 2017

VISCA CATALUNYA!!!!

  El que està passant avui a Catalunya és impressionat, per bé i per mal. Personalment estava indecís si votar o no. Finalment m'he decidit per diverses raons. En principi no veia massa clar aquest referèndum, més enllà de si és legal o no. No estava convençut massa pel govern de la Generalitat, però en fi, això  si de cas seria una altra reflexió. El que m'ha convençut finalment és la prepotència del govern del PP, la seva profunda covardia a l'ha d'afrontar la realitat. El seu desplegament desmesurat de polícia per tota la geografia catalana. La seva increïble  intolerància respecte a Catalunya, i finalment la nul.la inteligència política i  per què no dir-ho?, humana per part del govern d'Espanya.

  Possiblemente Catalunya sigui un país, amb la seva llengua, història i cultura. Encara que la convivència amb una Espanya repúblicana y democràtica també pinta bé, Però clar, què fer quan ens governen unineuronals governs?  Què fer quan provoquen sota slogans de Espanya es una y unida? Què fer quan no entenen la diversitat cultural y nacional del seu propi poble? Què fer quan encara a d'hores d'ara certs llocs de poder encara fan pudor a franquisme? Què fer quan els polític només fant calers i no fant política i son els jutges comprats els encarregats de fer-ne?

 Tot això provoca que gent que no comulgui amb cap nacionalisme (com un servidor) acabi plantejant-se que al menys cal llaurar certa dignitat a casa seva. Els catalans hem demostrat ser un poble tolerant i democràtic. La gent que em coneix sap que no m'agradan massa ni les pàtries ni les banderes, Però si em reconec ser d'algún lloc sóc d'un país tolerant, bonic, imaginatiu i humà que és diu Catalunya


SEÑOR RAJOY, POR FAVOR, HAGASE INDEPENDENTISTA JUNTO A SUS COMPIS DE PARTIDO, PERO RESPETO A TODO ESTE SISTEMA SOLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POR LO MENOS PROVOCARÁN OTRO AGUJERO NEGRO (y auténtico), PARA QUE LOS ASTROFÍSICOS PUEDAN SEGUIR DESARROLLANDO SUS TEORÍAS, Y ASÍ USTEDES AL FIN PODRÁN SER ÚTILES A LA CIENCIA.

Visca Catalunya! (Visc a Catalunya)!!!!!!!!!!

Resultado de imagen de senyera catalanaResultado de imagen de interrogante


Dani Torralba Devesa, 1 d'octubre 2017

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL INSOPORTABLE ALGORITMO DEL SER

         Algoritmos para soñar, algoritmos para amar, algoritmos para pensar. algoritmos para matar. Algoritmos para suicidar-se, algoritmos...